VERKKOVALMENNUKSET  
Valmennukset, jotka vievät sinut haluamaasi lopputulokseen 

Itsensä johtaminen ja aikaansaamiskyky, myynti ja myynnillisyys on iso osa nykyajan työelämää – ja ne ovat taitoja, kuten mikä tahansa muukin. Eli opeteltavissa, lähtötilanteesta riippumatta. 

Verkkovalmennuksia pystyt käymään mistä ja milloin tahansa. Jotta pääsisit eteenpäin myynnissä, olemme suunnitelleet valmennukset vain yksi asia mielessä: asiat menisivät käytäntöön. 

Kuten tiedät, maailma on täynnä informaatiota, Youtube-täynnä videoita ja Googlesta löytyy loputtomasti blogitekstejä, aiheesta kuin aiheesta. Et tarvitse lisää infomaatioähkyä, vaan valmiiksi pureskellun polun, jota seuraamalla pääset kohti luonnollisempaa omaa tapaa toimia ja vaikuttaa - toimitpa sitten asiantuntijana, johtajana, myynnissä tai yrittäjänä.

Tutustu verkkovalmennuksiin! 

Johda Motivaatiolla
-verkkovalmennus

VALJASTA OMAT SISÄISET MOTIVAATIOTEKIJÄT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Tunnistamalla omat yksilölliset motiivisi saat avaimet energisempään, merkityksellisempään ja aikaansaavempaan työelämään. Johda Motivaatiolla -verkkovalmennuksessa saat oman henkilökohtaisen Motivaatiokartan harjoituksineen. Työkaluna valmennuksessa Reiss Motivaatioprofiili RMP. 

 

Tutustu Johda Motivaatiolla -verkkovalmennukseen

Myynti Teoiksi
-verkkovalmennus 

SANO HYVÄSTIT TURHAUTTAVALLE MYYNNILLE

Löytämällä oman sisäisen myynnillisyyden, olet ikuisesti työllistetty – osaat myydä niin itsesi, kuin myös työnantajasi tai yrityksesi palveluita.

 

Neljän viikon verkkovalmennus tulee myyntiin taas pian... 

Tilaa Teoiksi-kirje tästä niin pysyt kuulolla, kun valmennus on jälleen myynnissä

 

 

Jos haluat tutustua henkilökohtaisiin valmennuksiin,
klikkaa tästä! 

Tehdäänkö yhteistyötä?  

Ota yhteyttä