Valmennukset, jotka vievät sinut haluamaasi lopputulokseen 

 

Itsensä ja oman työn, kehittymisen ja kasvun, hyvinvoinnin ja jaksamisen sekä tavoitteiden ja valintojen johtaminen ja oikeiden asioiden aikaansaaminen ovat iso osa nykyajan työelämää – ne ovat kaikille kuuluvia nk. moderneja työelämätaitoja. Eli opeteltavissa, lähtötilanteesta riippumatta. 

 

On tärkeää, että jokainen pystyy tunnistamaan itselleen merkityksellisiä ja tärkeitä asioita, jotka auttavat ja tukevat valinnoissa, priorisoimaan asioita sekä suuntaamaan niiden pohjalta omaa tekemistä oikeaan suuntaan. Omien sisäisten motivaatiotekijöiden tunnistamisen ja hyödyntämisen kautta tämä on mahdollista ihan jokaiselle – myös sinulle!

 

Sisäisellä motivaatiolla on kaikkien nykypäivän tutkimusten mukaan mitä suurimmat vaikutukset innostumiseen, energisoitumiseen, jaksamiseen, sitoutumiseen sekä suoritus- ja aikaansaamiskykyyn. Kun tunnistat itsellesi draivia tuottavia asioita tai energiasyöppöjä, voit alkaa muokkaamaan arkea ja valintoja kohti enemmän omannäköistä elämää.

 

Teoiksi Verkkovalmennusten kautta pääset syväsukeltamaan  motivaatiolla johtamisen maailmaan mistä ja milloin tahansa – silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Olemme tehneet polun sinulle helpoksi, jota seuraamalla pääset kohti luonnollisempaa omaa tapaa toimia ja vaikuttaa.

 

Valmennukset on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää ja johtaa itseään entistä paremmin omista vahvuuksistaan käsin.

 

Tutustu verkkovalmennuksiin! 

Johda Motivaatiolla
-verkkovalmennus

VALJASTA OMAT SISÄISET MOTIVAATIOTEKIJÄT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Tunnistamalla omat yksilölliset motiivisi saat avaimet energisempään, merkityksellisempään ja aikaansaavempaan työelämään. 2 viikon mittaisessa Johda Motivaatiolla -verkkovalmennuksessa saat oman henkilökohtaisen Motivaatiokartan harjoituksineen. Motivaatiorakenteen selvittämiseen käytämme valmennuksessa tieteellistä kansainvälisesti hyväksyttyä Reiss Motivation Profile® -työkalua. 

Tutustu Johda Motivaatiolla –verkkovalmennukseen

 

 

Myynti Teoiksi
-verkkovalmennus 

SANO HYVÄSTIT TURHAUTTAVALLE MYYNNILLE

Löytämällä oman sisäisen myynnillisyyden, olet ikuisesti työllistetty – osaat myydä niin itsesi, kuin myös työnantajasi tai yrityksesi palveluita.

 

Neljän viikon verkkovalmennus tulee myyntiin taas pian...