Teoiksi eli me, Salla ja Johanna, on kahden aikaansaavan naisen perustama asiantuntija- ja valmennusyritys. Haluamme auttaa asiakkaitamme niin yksilöiden kuin tiimien ja organisaatioiden johtamisessa, innostamisessa ja aikaansaamiskyvyn parantamisessa sisäisen motivaatiotuntemuksen avulla. 

Kyllä! Juuri intohimo ja motivaatio omannäköiseen tekemiseen sai meidät perustamaan yhteisen Teoiksi-yrityksemme vuonna 2019.

Tutkimusten mukaan ihminen on onnellinen ja hyvinvoiva, energinen, sitoutunut ja aikaansaava, kun hän saa toimia oman sisäisen motivaationsa mukaisesti. Itsensä johtaminen ja oikeiden asioiden aikaansaaminen pysyvästi, vastuullisesti ja hyvällä fiiliksellä kumpuaa kyvystä hyödyntää omia vahvuus- ja voimavaratekijöitä. 

Tätä ajatusta me lähdettiin soveltamaan ihmisten johtamiseen ja liiketoimintojen kehittämiseen omista työelämäkokemuksista, akateemisesta koulutuksesta ja tieteellisestä tutkimuksesta ammentaen. Oma Teoiksi-menetelmä ja Johda Motivaatiolla -valmennuskonsepti syntyivät eri tieteenalojen kohtaamispisteeseen.

Ja tällä tiellä matkamme jatkuu 💛